blog, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, shop/, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, wp, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30,

ANNUAL MEMBERSHIP RENEWAL

 

 

 

 

 

Ανανέωση της Ιδιότητας Μέλους και καταβολή ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ 2022
Οφέλη για τα Μέλη της ΕΛ.Ε.Φ.Ι.

Αθήνα,  01-03-2022

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το 2022 ξεκίνησε με προκλήσεις και αβεβαιότητες που ως βιοεπιστήμονες θα διαχειριστούμε με εμπιστοσύνη που πηγάζει από την επιστημονική μας έμπνευση, τις νέες τεχνολογίες, την καινοτομία, την ανθεκτικότητά μας και το επαγγελματικό ήθος. Ταυτόχρονα, διακρίνουμε ευκαιρίες που θα πρέπει συλλογικά να αξιοποιήσουμε. Μια ισχυρή μεταρρυθμιστική πνοή για ένα γόνιμο έδαφος παραγωγικής κλινικής έρευνας και ανάπτυξης που θα συμβαδίζει με τις καινοτόμες εξελίξεις της 3ης δεκαετίας του 21ου αιώνα είναι σήμερα περισσότερο αναγκαία από ποτέ.

Ευελπιστούμε ότι και την τρέχουσα χρονιά, θα συμμεριστείτε την ανάγκη να στηρίξετε  τις δράσεις που προγραμματίστηκαν για το 2022:

 • Clinical Research &Clinical Trials Innovation Forum
  • Κύκλος Συζητήσεων (Μάρτιος-Απρίλιος-Σεπτέμβριος-Νοέμβριος 2022)
 • Μεταπτυχιακά προγράμματα -Certification Courses Μάιος -Ιούνιος 2022
  • Research Ethics
  • Patient Safety Surveillance:

Pharmacovigilance &Pharmacoepidemiology

 • Διεθνές Συνέδριο Φαρμακευτικής Ιατρικής ΕΛΕΦΙ-IFAPP: 20th ICPM 2022

19-21 Οκτωβρίου 2022 – Υβριδική διεξαγωγή -SNFCC

 • 5η Ετήσια Συνάντηση Προγραμμάτων Υποστήριξης Ασθενών (Δεκέμβριος 2022)

Για να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες, που οι δράσεις αυτές προσπορίζουν σε εσάς, τα μέλη της ΕΛ.Ε.Φ.Ι.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα τακτοποιημένα μέλη έχουν:

 • Δωρεάν συμμετοχή στις εργασίες Clinical Research &Clinical Trials Innovation Forum
 • Μειωμένο κόστος εγγραφής στις Επιστημονικές Εκδηλώσεις και το Διεθνές Συνέδριο Φαρμακευτικής Ιατρικής
 • Δωρεάν πρόσβαση στο επιστημονικό περιοδικό «Αρχεία της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικής Ιατρικής»,
 • Δυνατότητα συμμετοχής σε Ομάδες Εργασίας της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. και της IFAPP για την προσωπική σας εξέλιξη και σταδιοδρομία
 • Δυνατότητα συμμετοχής σε ομιλία ή συντονισμό  εκδήλωσης της ΕΛ.Ε.Φ.Ι.
 • Δυνατότητα υποβολής υποψηφιότητας εκλογής για συμμετοχή σε επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.Ε.Φ.Ι.
 • Δυνατότητα προνομιακής τιμής συμμετοχής στα διεθνή μεταπτυχιακά προγράμματα πιστοποίησης της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. 2022

Η δέσμευση της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. για τον ετήσιο προγραμματισμό και υλοποίηση των ανωτέρω δράσεων για τα μέλη της προϋποθέτει την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων.

Για την επιδίωξη αυτών των στόχων στηριζόμαστε στο βασικό έσοδο των εισφορών των μελών μας και σας παρακαλούμε να σταθείτε συνεπείς με την καταβολή της ατομικής ετήσιας συνδρομής του 2022 με το προβλεπόμενο ποσό των €30 μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα online payment της ιστοσελίδας www.elefi.gr έως 30 Μαρτίου 2022 για την έγκαιρη ανανέωση της ιδιότητας του μέλους.

Οι ατομικές συνδρομές αποτελούν βάσει καταστατικού βασική υποχρέωση των μελών για τη διασφάλιση της λειτουργίας και δημιουργικότητας της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. για την προσφορά έργου στα μέλη της.

Υπενθυμίζουμε ότι για την καταβολή της ατομικής ετήσιας συνδρομής μέσω online payment  λαμβάνεται απλή απόδειξη από την ΕΛ.Ε.Φ.Ι. αφού μας ενημερώσετε για την καταβολή της ετήσιας συνδρομής με  email: [email protected] & [email protected]

Στην περίπτωση εταιρικών συνδρομών για μέλη εργαζομένους σε αυτές ,η καταβολή πρέπει να γίνει μέσω ΙΒΑΝ #GR87 0140 1940 1940 0200 2001 503, Τράπεζα Alpha Bank, διότι περιλαμβάνεται και το ΦΠΑ, οπότε εκδίδεται τιμολόγιο από την ΕΛ.Ε.Φ.Ι. προς την εταιρεία. Επιπλέον τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας για την έκδοση του τιμολογίου θα πρέπει να αποσταλούν στα email: [email protected] & [email protected]

Στην περίπτωση εταιρειών που αιτούνται πρόσβαση στο περιοδικό μας για literature review στο πλαίσιο εργασιών ενδιαφέροντος τους, το ΔΣ έχει καθορίσει ειδικό ετήσιο τέλος για την εν λόγω κατηγορία ύψους 150 ευρώ +ΦΠΑ, με καταβολή μέσω ΙΒΑΝ (GR87 0140 1940 1940 0200 2001 503, Τράπεζα Alpha Bank) και έκδοση τιμολογίου από την ΕΛ.Ε.Φ.Ι. Επιπλέον τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας για την έκδοση του τιμολογίου θα πρέπει να αποσταλούν στα email: [email protected] & [email protected]

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, σας παρακαλούμε να  φροντίσετε  άμεσα την καταβολή της ετήσιας συνδρομής σας το συντομότερο και όχι αργότερα από τις 30/3 2022,

Σε περίπτωση μη ανανέωσης της συνδρομής έως 30-3-2022, θα λάβετε  ειδοποίηση υπενθύμισης.

Με την πεποίθηση ότι θα θελήσετε να ανανεώσετε έγκαιρα τη συνδρομή σας, σας καλούμε να παρακολουθείτε ενεργά & τακτικά τις εκδηλώσεις, δράσεις και ανακοινώσεις στο site www.elefi.gr.

Σας ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξη και εμπιστοσύνη σας.

 

Η Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας Η Ταμίας
Δρ. Βαρβάρα Μπαρούτσου Γιάννης Πέτροβας Veronique Schaaf

 

Custom Typography

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam.

Retina Display

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam.

Illustration

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ